Támogatott tartalom

Szívesen lennél social media manager? Mutatjuk, mit kell tenned!

Egyre többen döntenek úgy a nők közül, hogy otthonról végezhető munkát keresnek maguknak, ami nagyon is érthető. Hiszen, amíg a baba pici, és otthon vagy vele, jó, ha napi pár órában azért másféle feladatot is elláthatsz. Később pedig biztonságot adhat minden családtagnak, hogy végeredményben bármikor elérhető leszel.

Ha pedig home office munkákról van szó, mindenképp szóba jön a social media manager szakma is, amely nagyon felkapott mostanság. Jó hír, hogy egy rövid képzés alatt elsajátíthatod a tudnivalókat: a TanfolyamGURU.hu Vállalkozás és marketing tanfolyamai között megtalálod ezt is. Nézzünk néhány konkrétumot!

Mi a feladata egy social media managernek?

A social media – magyarul közösségi média – felületeit bizonyára te is ismered, valószínűleg nem egyet használsz napi szinten használsz közülük: ide tartozik a Facebook, az Instagram vagy a TikTok is. Valószínűleg te is szívesen nézegeted azokat a bejegyzéseket, amelyek itt jelennek meg, és kíváncsi vagy a legújabb videókra is.

Nos, ha social media manager leszel, te magad fogod ezeket a tartalmakat előállítani! Persze nem a saját kényed-kedved szerint, hiszen komoly marketingtudás kell ahhoz, hogy a posztok, bejegyzések felkeltsék a figyelmet.

Sőt, mérni is kell majd a kapott adatokat, és folyamatosan változtatni a paramétereket, ha a megrendelő nem elégedett a számokkal. Könnyűnek tűnő, de valójában kihívást jelentő feladatról van tehát szó, amit azért lehet szívvel-lélekkel csinálni, és sok-sok örömödet lelheted benne.

Elég szerteágazó a terület, így a tevékenységek is sokfélék: lehet, hogy reggel TikTok-videót kell gyártanod, délután pedig megtölteni a következő havi tartalomnaptárt, esetleg meetingelni egy marketingessel, SEO szakértővel.

Hol lehet ezt megtanulni?

Szerencsére a tudás könnyen elsajátítható – ráadásul az otthonod kényelméből. Ha most is otthon vagy, akkor mindenképp neked való az online tanfolyam, de akkor is részt tudsz venni a képzésen, ha tanulsz vagy dolgozol.

A meghirdetett Prémium Social Media Manager tanfolyam ugyanis online, de valós idejű képzés, ez azt jelenti, hogy nem kell utaznod sehová az órákra, de azokat fix, adott időpontban tartják, ilyenkor érdemes bekapcsolódni. Ha azonban lemaradsz egyszer-egyszer, akkor is van mód utólag megnézni a felvételt.

A tanfolyamról bővebb tájékoztatót a TanfolyamGURU.hu oldalán olvashatsz, de mi is röviden összefoglaljuk most a legfontosabb tudnivalókat.

Néhány hasznos információ

  • A képzés 3 hónapos, bárki jelentkezhet, csupán megbízható, stabil internetkapcsolat és egy eszköz (laptop a legjobb) kell hozzá.
  • Az órák szombatonként lesznek.
  • Az oktatók elérhetők – akár chaten is –, bármikor lehet tőlük kérdezni.
  • Van részletfizetési lehetőség is, és különböző bónuszokkal is kedveskedik a képzőintézmény.

A tananyag mindenre kiterjed, a tartalomtervezéstől a kivitelezés módján át az eredmények méréséig. Valójában egy nagyon hasznos és érdekes tanfolyamról van szó, érdemes jelentkezned rá, ha otthonról végezhető, érdekes munkát keresel.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.