Támogatott tartalom

Tanévkezdéshez mindent egy helyről

Szeptember az iskolásoknak és a pedagógusoknak a tanévkezdés ideje, amikor is számtalan írószert, különféle irodai holmikat kell beszerezni. Vannak olyan leleményes és előretervező szülők, akik ezt már megteszik a nyáron, vagy folyamatosan, de a többség nem így csinálja.

Annál is inkább, mivel sok mindent nem lehet előre tudni, hogy mi lesz kötelező és mi lesz javasolt az adott iskolában.

Iskolai felszerelések vásárlása online

A legtöbben utolsó pillanatra szokták hagyni a vásárlást, és ilyenkor meglepődve lehet tapasztalni, hogy a nagy szupermarketek polcain bizonyos árucikkeknek már csak a hűlt helyét lehet találni. Ebből is következik az a józan döntés, hogy érdemes a BestMarkt webáruház iskolai felszerelések oldalán minden szükséges tanszert online beszerezni.

Általában az iskolák minden egyes tanára minden osztályban más és más füzeteket, ceruzákat és kiegészítők beszerzését várja el. Így aki nem online vásárol, az rákényszerül arra, hogy egyik szupermarketből a másikba, egyik papír-írószer boltból a másikba csatangoljon, miközben még messze nem sikerült mindent beszerezni.

Ha találunk egy olyan webáruházat, mint amilyen a BestMarkt is, hogy mindent egy helyről be tudunk szerezni, akkor nem kérdés, hogy honnan fogunk vásárolni. Ráadásul még mellette olyan árucikkek beszerzését is meg tudjuk oldani, mint amilyen az iskolatáska.

Érdemes várni szeptemberig

Ha letelik a tanév első néhány hete, már nem várható, hogy nagy dömping érkezik a vevőkből az áruházakba, így a webshopokba sem, ezért érdemes kivárni ezt az időszakot, ugyanis sok szupermarket és online webáruház is leakciózza ilyenkor az iskolatáskáit, tolltartóit és más nélkülözhetetlen taneszközét.

Ha nem elsős a kisgyermek, akkor előfordulhat, hogy maradt tavalyról füzetborító, néhány üres füzet és vignetta, így ezekkel ki lehet húzni addig, amíg megcsináljuk a szeptemberi nagybevásárlást a tanszerekből, iskolai felszerelésekből.

Komplett csomagok és tanulói munkalapok

A BestMarkt oldalain kategorizálva találjuk a szükséges taneszközöket, és egy adott termékcsoportra kattintva még tovább szűrhetjük azt. Újdonságnak számít, hogy külön kategóriába rendezve komplett csomagokat megvásárolhatunk, mint pl. a tisztasági csomagok, számolórúd, betű- és korongkészletek, hogy csak néhányat említsünk.

A másik különlegesség a tanulói munkalapok, amely a különböző tantárgyak egyes témáiba nyújt betekintést és segíti a tanulást, függetlenül attól, hogy milyen szinten van már a gyerkőc az adott tanrészből.

Természetesen a legtöbb tárgykör a matematika világába kalauzol el minket, kiemelten az SI mértékegységek átváltásával, matematikai képletekkel kapcsolatban, de a tanulólapok megismertetnek az idő fogalmával, a nyelvtani szófajokkal és földrajzi kifejezésekkel is.

A tanulói munkalapokból is léteznek csomagok, amelyek több területen keresztül ismertetik a megtanulandó leckék anyagát. Ilyenek pl. a természettudományos vagy a nyelvi munkalapok, amelyek az angol és a német nyelv elsajátításához járulnak hozzá.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.