Támogatott tartalom

Tavasszal egyre több időt töltünk a kertben és a teraszon

Itt a jó idő! Irány a terasz, az udvar, a friss levegő, a természet! Nincs is jobb annál, mint amikor a négy fal helyett a tágas tér választható.

Hogyan teremthető meg odakint is a komfortosság?

Na igen, ez egy kulcsfontosságú kérdés, amire a pavilonok a teraszon és a kertben szolgálnak feleletként. Hiszen a közbenjárásukkal egy stabil közeg hozható létre, ami könnyedén körülhatárolható, ami bensőséges teret biztosít a kinti programokhoz, ami védettséget ad, és ami mégsem zár be, mégis a szabadság érzetével ajándékozhatja meg mindazokat, akik kilépnek a fényre, és belépnek a pavilonok birodalmába.

Természetesen a tökéletes végeredmény egyik kulcsa a helyszínre, helyzetre szabott választás. Azaz a paraméterek roppantul lényegesek. Még a kisebb teraszokat sem kell leírni, mondván az esetükben nem létezik jó megoldás, mert ez téves felfogás.

A legfontosabb mindig az egyéni igények felmérése, és az azokhoz való következetes ragaszkodás, mert a kompromisszumok ilyen téren általában nem vezetnek jóra. Ez tehát az első lépés, a kinti fedél megteremtése.

Aztán a második lépcsőfok a fűtés bebiztosítása. Nem nehéz ugyanis belátni, hogy bár a tavasz simogató, balzsamos, és illatos, de jócskán tartogat hűvös, sőt kifejezetten hideg pillanatokat. A teraszfűtések a hűvösebb estékre megoldást, kényelmet jelenthetnek.

Nem kell bezárkózni, nincsen szükség a terep elhagyására, hiszen ha a melegség garantált, akkor akár hosszúra is nyúlhatnak a beszélgetések, a közös étkezések, vagy éppen a tavaszi csillaglesek.

Mivel érdemes még felszerelkezni?

kert

Kép forrása: Envato Elements

A kerti grillek szintén nélkülözhetetlenek, hiszen általuk mennyei fogások remekelhetőek. Ha pedig beköszönt a vadító kánikula, ha mindenhonnan is folyik az izzadság, akkor a szolár zuhanyok magukkal hozhatják az enyhülés nemcsak ígéretét, hanem megtapasztalható valóságát. Mégpedig megfizethető, környezetbarát formában.

És ha már csobbanás, pancsolás, akkor a medencék sem hagyhatóak ki a felsorolásból. A kerti padok is jó, ha a kéz, meg persze a fenék közelében várakoznak, ha a megpihenés, a mélázás a cél. A www.hawaj.hu áruházából minden szükséges kellék, kiegészítő, és eszköz könnyedén beszerezhető.

Képek forrása: Pixabay.com; Envato Elements

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.