Támogatott tartalom

Távfelügyelet – teljeskörű védelem 0-24-ben

Ha a távfelügyelet szolgáltatás igénylése mellett tesszük le a voksunkat, nem a túlzott paranoiánkról teszünk tanúbizonyságot, épp ellenkezőleg: felelősségteljes döntést hozunk, amelynek hála megkaphatjuk azt a felbecsülhetetlen értékű nyugalmat és biztonságot, amit ilyen formában semmilyen más megoldás nem képes biztosítani.

A távfelügyeletnek ugyanis komoly létjogosultsága van abban a világban, ahol a betörések és erőszakos bűncselekményeknapi szinten vannak terítéken.

Mit mondanak a számok?

A kétkedésünket a statisztika végérvényesen eloszlatja, a biztosítótársaságok adatai ugyanis feketén-fehéren rávilágítanak a távfelügyelettel rendelkező és nem rendelkező ingatlanok közötti különbségekre.

Az előbbiek esetében ugyanis a 24 órás védelem, illetve a helyzet szükségességének függvényében kivonuló járőrszolgálat biztosítja a teljeskörű védelmet, míg az utóbbi, védelemnélküli ingatlanok ki vannak téve a támadásoknak.

A jószerencsében kár is bízni, a tapasztalat ugyanis sajnos megmutatta, még az elismerten jó környékek sem jelentenek garanciát a nyugodt életre.

Minőségi megoldások tálcán kínálva

Hatávfelügyeleti védelemmel akarjuk felvértezni az ingatlanunkat, csak és kizárólag a kompromisszumoktól mentes, kifogástalan minőségű szolgáltatással elégedhetünk meg. A szakmai berkeken belül és az ügyfelek körében is elismerten magas színvonalú szolgáltatást nyújtó Alarmdirect-re bátran rábízhatjuk magunkat és az ingatlanunkat.

A személy- és vagyonvédelmi technikák mesterei, ahogy azt már megszokhattuk, a távfelügyeleti szolgáltatás esetében is a lehető legkitűnőbb kvalitásokkal rendelkező megoldásokat kínálják.

Hogyan működik a távfelügyelet az Alarmdirect-nél?

A lakásriasztó távfelügyelet 0-24 órás védelmet biztosítmodern köntösben. Ha a riasztórendszer zavart észlel, azonnal jelzést küld a felügyeleti központba. A jelzés oka lehet az akkumulátor lemerülésétől kezdve az esetleges áramkimaradáson keresztül egészen a tényleges betörési kísérletig bármi.

Az ügyeletben lévő diszpécser azonnal értesíti az illetékes személyeket, és ha kell, járőrszolgálatot is küld a helyszínre.

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.