Támogatott tartalom

Tedd biztonságossá a kerti medencét!

Egyetlen nyár sem telhet el fürdés, pancsolás nélkül, így azok, akik saját medencével rendelkeznek nagy előnyben vannak, és barátok, rokonok gyakori látogatására számíthatnak a forró napokon.

Nincs is kényelmesebb időtöltés, mint a saját kerti medencénkben hűsölni a nagy melegben, vagy hűvösebb időben is élvezni a frissítő úszást a medencefedésnek köszönhetően.

Kerti partik vagy családi szórakozás központi helyszíne is lehet a medence, amelynek biztonságával kiemelten kell foglalkozni a zavartalan használat érdekében, hiszen számtalan veszélyt hordoz magában.

Mit tehetsz, hogy csökkentsd a vízbeesés vagy vízbefúlás kockázatát? Hogyan minimalizáld a karbantartásra szánt időt?

A kertek egyik legnagyobb vonzereje

A forró nyarak miatt egyre többen gondolkodnak el egy kerti medence telepítésén, hiszen az általa nyújtott kényelem és kellemes időtöltési lehetőség nagy előnyt jelent nemcsak a családosok, hanem a felnőttek számára is. Az elegáns megjelenésű Poliking polikarbonát medencefedések biztonságot nyújtanak és hosszabb medenceszezont garantálnak, valamint számos más előnnyel járnak.

Egy rendezett, szépen kialakított kert igaz éke lehet egy megfelelő méretű, földbe süllyesztett kültéri medence, amely pihenésre és szórakozásra biztosít nagyszerű lehetőséget a család és a barátok számára. Minden adott, egy medence partján úgy érezhetitek magatokat, mint egy nyaraláson.

A medence veszélyei

Egy medence garantáltan a gyerekek kedvence lesz, egy olyan hely, amely akár hosszú órákra leköti őket, azonban komoly veszélyforrást is jelent, nemcsak használat közben, de használaton kívül is.

Egy fogócska vagy más önfeledt játék során a gyerekek figyelme elkalandozik, így könnyen beleeshetnek az úszómedencébe, ami akár végzetes is lehet, ezért a megelőzésre nagy hangsúlyt kell fektetni.

Ez a veszély fennáll a háziállatok esetében is, de szerencsére többféle mechanikai védelemről is gondoskodhatunk, a medence köré telepített kerítéstől kezdve a teljes biztonságot nyújtó medencefedésekig.

Utóbbinak megvan az az előnye is, hogy nemcsak a vízbeesés ellen nyújt védelmet, hanem zárt állapotban megakadályozza a falevelek és egyéb szennyeződések bejutását, továbbá hozzájárul a víz felmelegedéséhez.

Tökéletes és esztétikus védelem

A felhasznált prémium anyagoknak és színvonalas, precíz kivitelezésnek köszönhetően a polikarbonát medencefedések merev, ellenálló és stabil építmények, amelyek adott esetben teherbíróak is.

Normál esetben a medencefedésre mászni tilos, azonban egy kisállat vagy kisgyerek nem akadály, vészhelyzet vagy baleset esetén pedig elbír egy felnőtt embert is, hogy a mentést segítse.

Készítsd fel a kerti medencét egy hosszabb szezonra, könnyítsd meg magadnak a karbantartást, válassz a környezet stílusának megfelelő dekoratív polikarbonát medencefedést!

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.