Támogatott tartalom

Vászonképek: a lakberendezés egyediségének titka

Az otthon, mint hangulat, mint érzés megteremtése egyrészt benső munka, a kötődésen, a hely iránt táplált érzéseken múlik, másrészt az enteriőr kialakítása sem hagyható figyelmen kívül, sőt. Az otthon, mint atmoszféra egyediséggel megfűszerezve ellenállhatatlan, és nem pusztán a kevesek kiváltsága. Máris mutatjuk, hogy mi az, amire a vászonkép képes, de előtte arra is rávilágítunk, hogy mi is az a vászonkép tulajdonképpen!

Saját kép fent a falon?

Elsőre furcsának tűnhet ez a felvetés, másodjára viszont kiderülhet, hogy ez több, mint jó ötlet. Egyrészt a saját kezűleg készített fotók értéke felbecsülhetetlen, mivel érzések, emlékek, élmények, emberek, események kapcsolódnak hozzájuk.

Így teljesen mindegy, mennyire művészi egy festmény, ami megvásárolható, ha egyszer nincsen az esetében semmiféle érzelem, akkor a szépség önmagában nem elegendő vonzerő. Ellenben, ha az adott képnek története van, ami egy személyes sztori, akkor máris többletjelentéssel rendelkezik, és innentől kezdve nem vitás, hogy a falra való.

És ezzel meg is érkeztünk ahhoz, hogy a keretezett vászonkép saját fotóból miért annyira népszerű, és miért alkalmas arra, hogy szó szerint belakja, élettel ajándékozza meg a falfelületet, ahova felkerül. Mert sokkal több van benne, mint egy bármilyen képben, és mert nemes egyszerűséggel személyes módon szemeket gyönyörködtető.

Hogyan zajlik a rendelés menete?

Az egyediség megélése az enteriőr megálmodásában úgy is megvalósulhat, ha a képek titkos, személyes üzeneteket hordoznak. Meglehet, egy idegen szemlélő számára pusztán a szépség, vagy a belőlük áradó kedvesség az, ami látható, érzékelhető, de a beavatottak egészen másképpen tekintenek rájuk, és ez pláne izgalmassá varázsolja az egész folyamatot.

Az első lépés, ami az egyedi vászonképhez vezet, a kedvenc fotó kiválasztása. Sokszor ez a legnehezebb feladat, mert annyira sok tökéletes pillanat kívánkozik vászonra, hogy határozottan nehéz választani közülük. Bár itt jegyezzük meg, hogy minden helyiségnek négy fala van, és általában egy otthon több helyiséget ölel fel, úgyhogy bőven akad ott még szabad falfelület, akár mindenütt visszaköszönhetnek a saját képek.

Ha megvan a kiszemelt fotó, akkor jöhet a feltöltés, és a rendelés leadása keretezett vagy feszített vászonképre, aminek a házhoz szállítása teljesen ingyenes. A minőség és a képkeret is egyénileg módosítható természetesen. A méret kijelölésén túl akár még az oldalak színárnyalata is meghatározható, ami pláne egyedi végeredményhez vezet.

minőségi vászonkép nyomtatás ennyire egyszerű, a megvalósulás pedig többek között azért is nagyszerű, mert ha házhoz érkezik a rendelt kép, akkor nincs más hátra, mint kitenni a falra, majd gyönyörködni benne. Egyetlen kép nagyjából öt másodperc leforgása alatt megváltoztathatja az adott környezet hangulatát, kisugárzását.

Miről tanúskodnak a számok?

A végére egy kis információ csomag, ami hűen árulkodik arról, hogy a minőség, mégpedig a nagybetűs minőség nem képezheti vita tárgyát. A vászonképek alapját svájci, profi fotósoknak fejlesztett 340 gramm/négyzetméter súlyú művészi vászon adja, ami kap egy matt lakkréteget, és ami végül a két centi mély borovi fenyő vakrámára kézi feszítéssel kerül.

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.