Támogatott tartalom

Volvo EX90: A tisztán elektromos életérzés

Vannak az autók, és vannak a megbízható útitársak. A Volvo első teljesen elektromos hétüléses SUV-ja, az EX90 nemcsak egy autó, hanem egy hűséges társ az utakon, amely a járműbe épített fejlett számítógép segítségével új szintre emeli a biztonságot, a kényelmet, a kapcsolattartást és a fenntarthatóságot.

Cikkünk témája a Volvo EX90, a modell, amely elhozza nekünk a tisztán elektromos életérzést.

Egy autó, amely felvillanyoz

Volvo EX90 két villanymotorral és összkerékhajtással rendelkezik, amelyek 402 vagy 496 lóerőt és 568 vagy 671 Nm nyomatékot biztosítanak. A 111 kWh-s akkumulátorral az EX90 akár 480 km-t is megtehet egyetlen töltéssel, és 30 perc alatt 10%-ról 80%-ra tölthető fel egy gyorstöltővel.

Az EX90 gyorsulása is lenyűgöző: a Twin Motor Performance változat 4,7 másodperc alatt éri el a 100 km/h sebességet.

Egyszerűen gyönyörű!

Bármelyik Volvo kereskedés büszkén állíthatja ki az EX90 modellt, hiszen az autó beltere a skandináv design legjavát tükrözi, amely egyszerű, de gyönyörű. A magas szintű luxust sugárzó és minőségi anyagokat felsorakoztató EX90 a három üléssor mellett rengeteg tárolóhelyet és tágas csomagtartót kínál.

A legfejlettebb technológia, a maximális kényelemért

Volvo kereskedés

Kép forrása: Volvo

A 15,5 colos központi érintőképernyőn fut az Android Automotive operációs rendszer, amely integrálja a Google szolgáltatásait (pl. a Google Assistant-t, a Google Maps-t és a Google Play-t).

Az EX90 továbbá a Volvo legújabb vezetéstámogató technológiáival is rendelkezik, beleértve a vezetőfigyelő rendszert, amely képes észlelni a fáradtságot vagy figyelmetlenséget és szükség esetén segíti a sofőrt a volánnál.

Vezess egy tisztább jövőért!

Azonban a Volvo EX90 nemcsak a sofőrnek és az utasoknak tartogat fontos innovációkat, hanem a bolygó számára is. A Volvo célja, hogy 2030-ra teljesen elektromos márkává váljon, amiben ez a hétszemélyes modell rendkívül fontos szerepet játszik.

Az EX90 karbonsemleges gyártású, és újrahasznosított anyagokból készült alkatrészeket tartalmaz, továbbá képes kétirányú töltésre is, ami azt jelenti, hogy a háztartási készülékek áramellátására használható áramszünet esetén, vagy akár további elektromos Volvo modellek töltésére is.

Képek forrása: Volvo

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.