Lakásfelújítás

WPC – melyik márkák termékeit érdemes választani?

Napjainkban már egyre többen alkalmazzák burkoláskor a WPC anyagot, amely kiválóan teljesít teraszburkolatként, falburkolatként és kerítésként egyaránt. Az alábbiakban annak jártunk utána, hogy melyik brandek termékeit érdemes választani. Továbbá azt is eláruljuk, hogy hol lehet beszerezni az említett márkák termékeit.

Melyik márkák termékeit érdemes előnyben részesíteni?

A WPC (Wood Plastic Composite) mesterségesen ötvözi a fa és a műanyag pozitív tulajdonságait. Ez a fa-műanyag ötvözet jól formázható és könnyen megmunkálható. Újrafelhasznált anyagból készül, nem szálkásodik, ellenáll az élősködőknek és nem korhad.

Továbbá nem tesz benne kárt a csapadék, a fagy, a vihar vagy az erős napsugárzás. Esztétikus látványt nyújt, alacsony karbantartási igényű és rendkívül egyszerűen tisztán tartható. Ezek az előnyök mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ezt az anyagot többféle célra felhasználják.

Például kiválóan teljesít falburkolatként, teraszburkolatként és kerítésként egyaránt. WPC burkolat esetében mely márkák termékeit éri meg előnyben részesíteni? A WPC Deck, a Woodbe, a Goodwood, a TorroTimber és a Megawood termékeit érdemes választani.

WPC Deck, Woodbe, Goodwood, TorroTimber, Megawood

A népszerű WPC Deck 18 éve van a piacon, Európa leggyorsabban fejlődő WPC burkolat márkája. Gondozásmentes WPC burkolatokat kínál, amelyekre 10 év európai gyártói garanciát vállal. Minden burkolata egyszerűen és gyorsan telepíthető, valamint ipari és lakossági felhasználásra egyaránt alkalmasak.

Továbbá nem repedeznek és ellenállnak a szélsőséges időjárási viszonyoknak is. A megbízható Woodbe márka prémium minőséget nyújt kompromisszumok nélkül. Klasszikus megjelenést és természetes fahatást biztosít a termékei esetében.

A teljesen élethű fafelület a 71 százalékos fatartalomnak, valamint a speciálisan kefézett felületnek köszönhető. Közületi, valamint otthoni használatra egyaránt alkalmasak a termékei. Továbbá megfelelnek az összes vonatkozó szabványnak és a jogi garanciális követelményeknek.

A Goodwood következik a megbízható márkák sorában, amely szintén garantálja a klasszikus felületeket és a természetes hatást. Tökéletes megoldást nyújt minden felületre. Esetében a nagyobb mennyiségek is rövid gyártási idővel elérhetőek.

A német TorroTimber márka termékei is jól teljesítenek. Könnyen vághatóak, fúrhatóak és csiszolhatóak. Továbbá egyszerűen karbantarthatóak és különösen ellenállóak. Termékei ugyanolyan egyszerűen megmunkálhatóak, mint a fa.

A tartósság és a méretbeli stabilitás minden TorroTimber márkájú burkolat esetében garantált. Továbbá megfelelnek az összes vonatkozó szabványnak és a jogi garanciális követelményeknek is.

A megbízható márkák sorában a német Megawood következik. Termékei a korábbi márkákhoz hasonlóan kiváló minőséget képviselnek. Minden pozitív tulajdonsággal rendelkeznek, amelyekkel a WPC burkolatoknak rendelkezniük kell.

Az említett márkák szigorú minőségi irányelvek betartásával gyártott termékei egyszerűen és gyorsan beszerezhetőek a WPC Deck oldalán. A széles kínálatban egyszerűen meg lehet találni azt a burkolatot, amely minden igényt kielégít ár és minőség tekintetében egyaránt.

Hirdetés (X)


Friss cikkek innen:Lakásfelújítás

Comments are closed.